Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Accident la Braşov cu un…

Accident la Braşov cu un Audi din R.Moldova

Trei persoane au fost rănite, vineri, într-un accident petrecut pe drumul naţional 13, în localitatea Buneşti, la limita dintre judeţele Mureş şi Braşov, după ce două maşini s-au ciocnit, una dintre victime fiind transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş, scrie Cancan.

Accidentul a avut loc pe DN 13, în localitatea braşoveană Buneşti, după ce şoferul unui autoturism Toyota, care circula dinspre Braşov spre Mureş, a intrat pe contrasens, unde a lovit un Audi înmatriculat în Republica Moldova.

Din primele informaţii a reieşit că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive, în condiţii de carosabil ud, a precizat Liviu Naghi.

În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului a fost grav rănit, iar alte două persoane au fost rănite uşor.

După accident, drumul a fost blocat timp de 30 de minute.

Medicul coordonator al SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul, aflat în stare gravă, a fost transportat de elicopterul SMURD la Târgu Mureş.

„Sunt trei victime în urma accidentului, una în stare gravă a fost transportată cu elicopterul SMURD. E vorba de un bărbat de 25-30 de ani, lovit la cap, torace, abdomen, în cazul căruia urmează investigaţii”, a spus Boeriu, precizând că pentru scoaterea acestuia din autoturismul în care se afla a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.